Vad ska vi hitta på?

Jaa, eftersom det inte blev nån spa-kväll så kommer puckot Sanna hem till mig för att typ leka "pling" eller nåt. Vi har ingenting att göra :P Har precis tittat på när laget spelar mot Rossö och låg under med 0-2 när jag gick :( Men här sitter jag brevid sprillans ny skrivare och lite fotopapper och mamma grillar mat. Ska bli mumma :D Ungefär runt 6-tiden kommer Sanna att göra Ytterby osäkert.
Trevlig helg, grön älg!

Långhelg

Även ifall jag har en lätt sträckning i bakre lår så tittar ju ändå solen fram och det är långhelg! Sträckningen hindrar dock mig från att spela match idag :( Får la se om det bli Tjörn idag och spa-kväll :/ Sanna verkar på men de andra flickorna då?
Har ätit gröt-frukost med älskling <3 Sen var jag tvungen att äta en kompakt chokladtårta (den var inte så god)
Ha de fett, din kotlett

Oväntat besök

Igår kväll gick jag och Chris och lade oss vid halv-elva tiden. När jag var i det stadiet som är mellan vaket och sömn så kände jag hur någonting föll rakt i mitt öra. Jag blev skitskraj, satte mig upp och sa till Chris att tända. När han gjorde det så såg jag hur en äcklig liten gråsugga kröp precis bredvid mej. Några sekunder senare hade jag nog väckt hela Ytterby skulle jag tro.
På morronen hade jag paranoid-kli-sår i örat. Härligt!

Fettisdagen

Två semlor lyckades jag klämma i mig idag! Ush vad jag hatar klägget i mitten :( Lite övrig information: Mitt rum ser ut som helvete, jag har tränat idag och imorn ska lilla jag till frissan :) Och ja, jag vet att det verkligen inte är roligt att läsa det här inlägget för det var typ värdelöst! Haha! Kanske är därför jag har så få läsare? :P

Ny vecka!

Idag är det faktiskt ingen vanlig dag, utan det är min och Chris 17 månaders dag :D Så nu är vi lika många månader som jag är år, höhö. Bara en månad kvar så har vi varit ihop i 1 och ett halvt år. Sjukt! I lördags var vi som sagt och firade Emma (och hennes tvillingbror David åxå). Trevligt hade vi :D Jag, Emma, Frida och Elin hittade nog på den fulaste dansen man någonsin kan hitta, haha.
Igår spelade jag match, 2-2 och jag gjorde första målet för sesången!! Glad var jag iaf. Synd bara att det sista målet slank in för Lerum :(
Idag är det ny vecka och nya möjligheter! :D Matteprov senare, hoppas att jag hiner räkna alla talen :S Ha det gött, kött!

Emma!

Igår var det stressigt som fan för min del :( men sen åkte vi till chris pappa och då blev mitt humör lite bättre eftersom inga tider mer var bestämda. Somnade i soffan och Chris fick bära mig till sängen :) Ikväll ska vi till kringeldammen för att fira Emma :D Kommer bli kuuul! :D Sitter och lyssnar på lite pepp-musik och har kladdat på 12 lager smink (vilket kanske inte är vad jag brukar) ush, jag ser verkligen ut som en sminkdocka haha. Lockat håret har jag faktiskt orkat med idag också!! Kan allt detta vara ett tecken på att jag inte gillar mitt utseende? :O haha, jaja, men nästa vecka blir de la lite annat får vi hoppas :D Snart kommer Han med stort H och pickar upp mej så jag ska nog inte skriva så mkt mer. ha de gött, haaaj!

Fotolektion

Hej och hopp mastodontfilmsmats är inte här så jag passar på att skriva nåt kul. Vad jag ska skriva för kul var doch ett problem :P huhu. Stört.

Plugga matte?

Nää, det är inte kul med matte B så jag tar och skiter i det. Istället har jag och Chris lagat mat och sen gjorde jag musli och städade litegrann. Jag har också gjort Maxi idag :D Jag tror jag börjar bli duktig (förutom i skolan då kanske). Nu ligger pöjken breve och e skitstörande fast han måste plugga. Oj, där började visst han plugga!! Sedärja!
Dröm sött, griskött!

Ledig dag

Herregud, jag tror jag ska umgås med Linnéa mera. Hon verkar ha så bra livsstil. Igår var jag och hälsade på henne på hennes praktikplats på maxi och nåra timmar senare gick vi till oasen och simmade. Jag har ett skitbra oasen kort som jag hittat hemma. Man trycker in det - det funkar inte - man säger högt: "nämen varför funkar det inte nu då?" - man går under och in. Funkar skitbra. Gratis och allt :D Sen efter det gick vi till bussen men det gick inte så bra bussar så vi smög in till Alex. Tog sen bussen hem till Linnéa, hon lagade jättegod kycklinggryta och sen sov jag som en stock. Gick med henne upp och åt gröt i morse och sen drog jag hem. Idag har jag inga lektioner så jag jhade tänkt plugga matte, samhäll och sen plugga teori med Linnéa. Det blir bara massa nytta gjort om man är med henne!! :D Men dedär med matte och samhäll får vi se hur det blir med det :P
orkar inte rimma :P så det får bli ett "xoxo"

Skåne

Trött som ett svin e jag och sitter/ligger i Chris säng medans han geekar. Helgen har tillbringats i snöiga och kalla Skåne. En tripp till Danmark, monopolspelande, kortlek, massa äckelgosis och skit :S Måste börja tänka på vad jag äter.
Gonatt, halmhatt

Kolla, jag fick en gul!!

Jaa, nu kanske ni undrar vad rubriken handlar om och då kan jag brätta för er att det är Elins fina komentar när hon tog en godis på resebyrån, upptäckte vilken färg den hade och sedan högt och tydligt berättade för oss vad det var för färg.
Ja förutom att äta godis på resebyråer så har vi simmat lite (men de va så kallt så vi satt mest i bastun :P). Men det bästa av allt idag är att vi har hittat ett bra förslag till våran resa i sommar! :D Alanya, Turkiet verkar det bli tillslut. När jag ringde till Sanna om detta:
Sanna (tveksam): "Ska vi till Turkiet?"
Jag: "Jaaa, Alanya! Billig sprit! FESTA!"
Sanna (övertygad): "Jaaa, klart jag kommer med!!"

Hej hopp, tjolahopp!

Rensat garderoben!

Jobbade på förmiddagen och sen har jag faktiskt städat min garderob :D Lite stolt :P Sitter och lyssnar på LP och väntar på att jag ska få photoshop på min nya laptop :)
Imorron ska det bli tjejträff! Minus Sanna men det är säkert nån som ringer gratis till henne så kan hon få va me på fånen iaf :P Jaja, Gött med lov? Känns inte riktigt som de.. Jaja, men pengar får man ju allt :P
Hej hopp, sexshop!

Jobbelijobb

Igår tränade jag och det satte sina spår i musklerna vill jag säga :S Har jobbat hele dan och är ganska slut. Imorron blir det arbete till 12 och sen hem och slappa. Fan va gött å inte göra nåt annat :P
Kort och koncist, som det heter!

Sportlov!

Hej och hå, jag får nästan dåligt samvete när jag inte bloggat på några dagar :S Men denna veckan var bajsig. Har knappt sovit nåt och varit grinig på allting. Men så igår så tänkte jag att jag skulle lägga plugga mycket och gå och lägga mig tidigt, vilket jag lyckades med! Och det var ju bra, inget IG på engelskaprovet och jag klarade min dag igenom utan att var sur på alla :) (förrutom Chris då för han e så jävla jobbig när han inte har sovit så mkt)
Har jobbat som vanligt på eftermiddagen och kom hem och åt räkor med mamma och Thomas. Sitter i morronrock och det enda jag tänker göra ikväll är att titta på det nya avsnittat av oth :D
Och nu är det sportlov! Ska väll försöka jobba lite och sen på helgen blir det bilresa till Mickes mamma i skåne :D Jag längtar :)
Hej då, alltså!


Linnéa 18 år


När jag och Linnéa var små och skulle sova över hos varandra blev vi alltid sura på varandra på kvällen. Men nästa dag när vi vaknade var vi alltid sams igen.
Det var vi två som hoppade i mina föräldrars säng fast vi alltid blev tillsagda efteråt.
Det var vi som rullade de nyfödda, alldeles kladdiga kattungarna i kattsand.
Vi hade krabbrejs nedför berget.
Vi tejpade igen telefoner och kranar. 
Det var vi två som spelade monopol på nyårsafton. 
Vi som försökte vi bygga en trekantig kojja av plankor. 
Det var vi gjorde negerbollar med makaroner i.
Och tänk att det har gått 18 år och hon är fortfarande lika busig!!


Fest i hönshuset!

Igår hade ju Elin fest i hönshuset :P Askul var det. Hände en del, mkt skratt och så :D Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om det. Men kul vaar det :D Kommer lite bilder här.







Söndagen började med kebab på ytterby pizzeria. Sen har jag slappat och fått igång min nya laptop! :D Var på Maxi förrut också och handlade 4 kassor mat, åt mat och fruktsallad. Mmmmmh :)

RSS 2.0