Angel of death

Idag har jag tjänat en femhundring :) Det känns ganska okej. Har staplat ved och städat hos Chris morfar. Dessutom skippade jag en tantkväll vilket ledde till att jag inte fick med dem på party imorn :/ Imorgon ska nämligen jag vara The Angel Of Death, inspiration Peyton Sawyer! Så jävla kul och jag är taggad!!! :D

Pussigull, analknull haha

Angel of death

Out of the silent planet

Men kul att man planerat spa-kväll när ingen kommer :/. Istället blev det tydligen tant-dag och jag tror inte jag kan komma :( aja, får väll se vad som händer imorrn..
Idag åt jag den där fiskpuddingen! Mumma säger jag bara :D
Nu ligger jag i Chris källare med en uroldrig laptop på magen och älskling brevid som försöker somna. Han är som sötast när han sover <3
Imorgon är en speciell dag, för det är nämligen första dagen på resten av mitt liv!

En hund, en katt, godnatt!

God morgon!

Godmorgan alla morronpigga höstlovsfirare!! Ska man börja med att skriva nåt ointressant kanske? Jo, för det är så att jag har gått ner 1 kg på exakt en vecka. Oj vad ni brydde er :P. Men om det är muskler eller fett som har försvunnit vet man ju aldrig.
Men det intressanta då? Vad händer idag? Idag ska jag nog städa på pappas jobb (okej, inte så jätteintressant), och så ska jag nog laga lite mat. Fiskpudding, kokt potatis, smält smör och ärtor, Josefins nya favvorätt :D. För er som undrar vad fiskpudding är så kan jag berätta att det är risgrynsgröt och fisk som är blandat, jättesmarrigt!!

Puss och kram, cykelram

Hej blogg

Jahopp, nu har jag skaffat blogg som många andra :S Ska nog säga tack till Jennie och Bettina som sa till mig igår när vi hade lite mys hemma hos Jennie att jag skulle skaffa en :)
Om ett år kommer jag antagligen sitta där och skratta och tänka "fyfan va dålig jag var på att skriva!!"

Vad ska jag skriva i mitt första inlägg då? Josefin som har så himla bra fantasi tänkte att hon skulle skriva om sin dag:
Josefin vaknade 8.30 men låg kvar till 8.32, och då gick hon upp och... Nej, där orkade inte Josefin gå igenom hela sin dag, haha.
Hoppas jag blir bättre på det här med åren.
Ha en bra dag, fiskedrag  
När man ändå är igång tänkte jag att kan kanske skulle lägga in en bild på mej själv :)


RSS 2.0