Sista dagarna!

Det är måndag och den tredje sista dagen på 2008. Igår gjorde jag stan med Sanna. Hittade lite stuff :D Idag färjade jag håret hos Carro sen bar det av till Stenungsund för att shoppa på det allra effektivaste sättet - ensam! Älskar att gå och kolla på kläder när ingen annan kan påverka mig. Men det tråkiga är att man måste äta ensam. Jag satte mig på eat och åt en hamburgetallrik, ensam. Haha ganska många som kollar på en när man sitter där :P På dehär två dagarna har jag hittat två kjolar och nåra tröjor :D Skorna måste ju nämnas åxå :D De högsta klackarna jag någonsin kommer använda tror jag :S
Jul i stöten var jättemysigt :D Jacuzzin va bäst ;P



Nån kommer stuka fötterna på nyår !!

Lördagsafton

Guuu va trevligt jag har det :) sitter här ensam och gör ingenting en lördagkväll. Chris och hans kompisar är hos min granne och jag fick inte va me för jag va inte 18 :( förrut var iaf baggers här och livade upp mig lite :) nä, om man ska ta och titta nåra avsnitt av gossip girl eller nåt nu , imorn bär det av till stöten :D

LOOOOOOOVVVV!!!!

Jag tror inte jag har insett det än. Veckorna bara går och går och helt plötsligt är det sista veckan av skolan. Det är fredag och jag har jobbat som vanligt och åker hem för helgen. Men vafan jag tror inte jag har insett att den är helg förrän nu!!!! Yääy (märk att jag skrev "snart e de helg" istället för "snart e de lov" på förra inlägget :P)Och hur firar jag lovet? jO Jo, jag sitter framför datorn, bloggar och äter äcklig pastasallad som mamma lämnat kvar hemma för hon är i Grästorp. Kul. Not.

Chris har körkort!!

Har precis ätit köttsoppa med EN köttbit i och en frukt. Känner mig så nyttig, haha!!
Iaf så det som jag inte fick säga var att Chris hade uppkörning och han klarade det!!! :D:D:D Jag är så jävla glad!! Känns ganska pimp att sitta breve honom i bilen huhu :P Var hos hans morfar igår och han sa till oss att gå på opera idag, såå ja, vi ska gå på opera sen :S har varit på det en gång i mitt liv och den sista (trodde jag) Men nä..
Jaja, snart julafton och jag har köpt EN julklapp!!! Jag är ungefär som den där köttsoppan som jag nyss åt, haha.
SNART E DE HELG IAF!!! Tror att jag har blivit skoltrött :O

Nya bryn

15 december, måndag och jag väntar på att ögonbrynsfärgen ska gro in. Så ju längre inlägg, desto mörkare bryn blir det!
Helgen var soft, fredags film och lördag blev det bakning med lilla släkten. Söndag blev det middag hos Chris pappa och sen var det bara slappa. Imorron är det en stor dag och jag hoppas, hoppas!! Men jag kan inte säga det till någon vilket gör att det bubblar i mig. Trodde att vulkanen skulle utlösas idag men jag klarade det!! Imorron har jag några timmar jag måste hålla käft men får se hur det går :)
Nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker till fjällen!! :D (och micke fyller år :P)

The Hives - It Won't Be Long

God morgon!

Tisdag och jag har gått upp för tidigt! 20 minuter till bussen går...
Helgen har varit kul! I fredags gjorde jag ingenting medans på lördagen var jag i stan med pappa och nåra till. Jag och min bror fick våra julklappar :D Det var varsina skidor! Synd bara att allt gick så fort för pappa var tvungen att gå så jag hann aldirg säga tack till honom :( men på jul blir det till stöten med honom så då hoppas jag få ett tillfälle att tacka och krama :)
Efter det var det "julbak" hos Frida. Gick till combi sen. Hade en trevlig kväll :) träffade broh där med. Sen har de väll inte hänt så mkt.

Rossignol attraxion III

Fredag

Japp, det är fredag. Och jag är helt säker på det, för det stog "yes" efter "Is it friday?" på min startsida. Idag var det chill i skolan men sedan jobba efter det. Förstår inte hur folk kan komma in kvart i 4 när de vet att butiken stänger 4 och säga att de vill äta där! Så jävla ohyffsat. Inte nog med det, de klagade på att vi hade så dåligt läge och att det hade varit bättre om vi låg alldeles vid motorvägen. Sen så sitter de kvar iaf tills jag går hem (kvart i 5). Stackars Marika som inte kunde gå hem förräns dem hade ätit och snackat klart.
Jaja, det är iaf fredag och jag tror jag ska lägga mig för att läsa FUCKING JÄVLA CP HOR-engelskabok..
Annars är allt bra, puss och ha det bra!

Dödar tid

SItter i skolan och dödar tid, börjar om 40 minuter... Hela helgen tillbringades med Linnéa! Sådär som vi gjorde när vi var små. På fredagen var vi hemma hos henne och kollade på mamma mia med alex. jag sov över där och på lördagen var vi inne i stan med henne och hennes kusin. På kvällen var det party i majjorna. Jag blev av med min kappa, vi hade jävligt kul och tog taxi hem till mej så sov vi i samma säng igen! Så mysigt :) Nu har chris kommit hem från DreamHack så jag var med honom igår, åt luite god mat och så. Annars har det väll inte hänt så mkt.
Hej då!

RSS 2.0