Sommarkänslor

Nu är sommarvädret här och det drar med sig sommarkänslorna! :)

Årets första dopp!
Idag gjordes också årets första dopp!

Fjasko

Klassfetsen blev ett fjasko. Hälften kom och det blev knivhot från Björköborna. Men jag sov när det "roliga" hände. Det känns som att jag alltid missar saker när jag sover :P Idag har jag fått feeeeeeeet solbränna :P Den e inte snygg, asså ...

Björkööö

Nu smäller det, klassfest fast bara halva klassen kommer. Jaja, det blir vad man gör det till :P Men nu ska jag schteeeeka i det stekiga Ytterby! Sen blir det dusch, tagg och göraiordningsig innan det bär av! haaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Solfrossa och engelskaplugg

Idag har jag pressat en stund i solen trots blåsten! resultatet blev det att jag sitter och fryser häcken av mig :/ Och nu ser jag dessutom ut som två vandrande ögonbryn ^^ Och tääält är fixxat idag med, jajjemensan! :D

Solbrännd

Jag som har försökt pressa i solarium på sista tiden har inte fått nåt resultat. MEN NU! Efter fältstafetten, när jag har frysit hele dan, så har jag en stor fet röd fläck på min näsa. Synd att jag inte fick det innan för då hade jag kunnat vara stoppljus på fältstafetten.

Partyfeeling?

Idag var de fältstafetten och Mp2 Serri kom tvåa! Fyfan va grymma vi är :D Jag gick styltor för Mp2 Serri som gick käss. Men jag startade med äckelroddmaskin för Mp2 Ploy. Mina skor fastnade i maskinen men det gjorde inte jag när jag skulle springa därifrån i geggan :P
Men på freda? Vart e partykänslan? Det verkar vara många som är opeppade på klassfest :( Jomen vi blir la Adam gånger två plus 10 tjejjer :P kuuuuuuuuuuuul..
Jag vill framhäva partykännslan genom en låt: David Guetta - Whem love takes over

Beslutsångest

Jag har beslutsångest! Vet inte hur jag ska göra :S Får ta och fudera vidare på detta. Nu ska jag spela match mot Jitex! Ha de gött, haaaaaaaaaaaaaaaaaj!

Lite blondare, lite dummare!

Idag vart håret ljusare och lite mer mig! (Dummare alltså) Bild kommer la såsmåningom :P Nu taggar jag inför klassfest på fredag!!

Bilder

Jo, lite bilder från igår hittade jag :P




Combikväll

Jag, Madde och Elin skulle egentligen förfesta på combi och sen dra in till stan. Men när vi gick till bussen så var det cruising i Kungälv så bussen tog tydligen en annan väg. Så vi stannade på combi istället, vilket vi nog gjorde rätt i. Hade jädrans kul där på kvällen. Så kul att min klänning gick sönder och fick nålas upp :) Synd bara att ingen av oss hade kamera :P

Läs inte! Så tråkigt inlägg..

Det var ett tag sen sist. Mina superhöga tittarsiffror har sjunkt ;) I torsdags bar det av till Skärhamn för att kolla in Fridas nya lya. Skitsnyggt var det :) Sov där och var inte så jättepigg kl 5 på morronen när jag skulle upp till jobbet. Igår blev det lite mys :) Och idag har jag varit på ettårskalas! (Guuud vad tråkigt dethär inlägget blev) Ikväll ska jag köra ut en catering för första gången :S Sen blir det utgång med gööörlsen :D (Ett sånt här inlägg kan man hitta i typ varenda blogg :P ganska tråkigt)

Rumpor...mmmmmmhhh

ps


Hej lokalsinne?

Inatt blev det en tripp till Göteborg och sen till Hönö. Men Hur fan kommer man till Hönö från Gbg? Det blev en skräckfärd ungefär :P Min magkänsla sa att vi skulle söderut men det skulle vi tydligen inte :P På färgan dog batteriet på bilen så den fick puttas av färgan, haha. Att åka hem var ju ännu ett problem, jag åkte mot Malmö igen. Jag har nog världens sämsta lokalsinne.

Match?

Johopp, så rings det om att jag ska spela match, en timme innan matchstart. Sådär taggad var la jag, men alla andra verkade helpeppade! Vann gjorde vi med 2-1. Jag gjorde inga mål, eftersom jag gjorde dem igår istället, huhu. Imorn ska jag inte spela match, bara så ni vet :P

Långhelg :D

Nu är det långhelg och vad gör jag? Jo, jag sitter hemma och har inget att göra ikväll! Har jag blivit mobbad sen jag blivit singel? Antagligen.
Men imorrn ska vi till Frida i hennes nya hus på Tjörn :D Ska sova där och börja jobba kl 6 på fredag. Pengar till sommarlovet behövs!

Update

Dags för lite uppdatering! Har jobbat hele dan, så är ganska sleten :/ Nu väntar blodpudding och Karin kommer på besök sen. Och jag har faktiskt solat idag. Var nog bra för jag är blek som en fis, huhu.

God mat

Idag bjöds det på lövbiff, polenta, sparris, mozzarellatjosan, sallad, pinjenötter, äpplen lindade och annat gott!


Velkväll

Sicken velkväll. Jag och Linnéa tog oss in till stan för att möta hennes kompisar vid halv 11. Men det slutade med att vi kl 1 gick till Gretas typ. Väl framme så var det 20-årsgräns. Så vi drog till RioRio, salsa typ :S Då hade jag tröttnat och ville hem. På bussen hem så var det ju naturligtvis nån 2 meter ifrån mig som spydde. Mysigt.

Min nya idol

Såhär en fredagskväll så satt jag, mor och Thomas och kollade på lite tv. På en reklampaus bytte jag kanal och lyckades av någon anledning fastna för ett trädgårdsprogram (fråga mig inte varför?) Vi fattade inte riktigt om han var ett skämt eller om det var seriöst. Men till slut kom vi fram till att det var seriöst och att min nya idol heter Gustav Mandelmann. Han är bara så skön! Kolla in klippet och spola fram till typ 13.50

http://svtplay.se/t/109628/tradgardsfredag


Charmig e han också!

Hemmafradag

Hade äckel-mats-prov imorse. Det gick som det gick helt enkelt. Sen jobbade jag en massa timmar. Gött inför sommaren!! Ikväll blir att sitta hemma och umgås med mor och Thomas. Imorgon ska jag på konfirmation! :S Hur överlever jag? Jo, jag överlever genom att gå på Gretas imorrn, med Linnéa :D Första gången jag går på gay-klubb, haha.

Shoes

Tredje dagen jag använder mina nya "jesus-skor" går dem självklart sönder. Jag tar mig in till bäckebol till affären jag köpte dem i och där möttes jag av: "Jaha? Välj ett par andra, de är slut." Det var det enda paret som jag ville ha där så jag frågade om jag kunde få pengarna tillbaka istället. Men guuuud va de va krångligt och de skulle vara att kontakta Björn Borg och allt möjligt. Hon skulle höra av sig till mig imorn. Hade inte blivit ett dugg förvånad om hon "glömde av" mig. Så typiskt när jag hittat ett par som jag verkligen gillar :( Hoppas på pengar tillbaka och att jag hittar dem nån annanstans på rean:) Hade varit super :D

Skvaller i Kungälv

Haha, tycker det här e ett ganska kul initiativ. Hade dock inte velat var med dig själv, men jag ska nog vara ganska försiktig när det gäller att festa i Kungälv, höhö. Jag undrar bara vem det är som kommer på nåt sånthär? Kolla in den innan alla skojjiga inlägg tas bort pga klagomål!

http://kungalvisgossiping.blogspot.com

Bajsmatch

Spelade mot Azaalea och vi förlorade med 3-4. Så jävla mycket spel som vi hade så borde vi vunnit den matchen! Det var verkligen bajs. Skit lixom. Äckel-kladdigt. Brunt. Ungefär som köttgrytan i bamba idag. Så tycker jag om det.

Kärra för fan

Efter skolan körde jag lite på impulsen och åkte hem till Sandra. Sola, käka glass, cykla på cykel med punka och kolla skräckfilm hann vi med. Sen var det dags för mig att dra mig hem med hjälp av Ali Hamad Dalih eller nt såntdär :P Träävlig var han iaf!

Så sjukt varm var det på hennes verandra! Får mig att tänka på sommaren...



Tjörn runt

Mattehelvete

Jaaa, så har man överlevt ett nationellt prov i matte b.

Idag är det sooooooool :D

Stek

Idag var det bara stek, stek, stek. Har säkert stekt 200 fiskbiffar. Det är stek.
På tal om att steka så längtar jag till sommaren som bara den! Nu är det bara en månad kvar tills vi slutar!! Sen ska det stekas hela sommaren :)


Steker i Florida

Äntligen måndag!!

Åååh vad jag har längtat till en heeeel skolvecka igen!! <33333
Okejrå, inte riktigt så taggad e jag inte. Men idag blir det ingen matte för min del utan jag jobbar istället. Kommer inte göra nåt på den lektionen ändå.
Vet inte riktigt hur denna dag kommer sluta. Började med att jag gick upp och var lycklig för att jag hade sovmorgon, började koka ägg vilket jag misslyckades med. Teet var fullt av tesump och mackan gick i delar. Ungefär så taggad inför en ny skolvecka är jag egentligen.

Bilfri

Min grymme-kusin Elias spelade sin första fotbollsmatch idag. Var i Nödinge och hejjade på honom. De vann! Och där satt även Jennie som hejjade på sin kusin i samma lag. Sköjj :) Sen har klas fått tillbaka sin bil så nu är jag bilfri. Kan nog vara bra med tanke på ekonomin :)
Nej men om man kanske ska ta och sova en stund innan träningen? Ja, ingen dum idé...

Lördagsmys

Denna dag började med att jag blev av med mini coopern :( men jag blev med en saab istället efter sjösättning i björlanda :) Sen blev det räser med brudarna. Både jag och Emma hamnade i poliskontroll :S
Efter att ha färjat håret på emma och ostbricka blev det combi i Kungälv. Härligt e de!


Fredagsmys

Efter jobbet drog jag hem till Emma för lite fredagsmys. Tonfiskmacka, chips, ballerina, cola och godis. Precis så en fredagskväll skall vara :) VI tittade på "mr. and mrs. smith". Det slutade med att alla vi låg och snarkade. Jag, Emma, Milton och Nalle. Myyyyys!!
Imorn blir de sjösättning!

SJUUKT!

Förlåt för allt mitt klagande. Men inatt iaf hände att nåt sjukt sjukt hände. Det är bara så sjukt att det är sjukt. Kanske inte så sjukt, men ändå lite sjukt.

5 ush

Ush för att jag läst nästan 60 sidor i svenskaboken idag.
Ush för att idrottslektionen var blöt.
Ush för att jag har träning ikväll.
Ush för att jag har nationellt prov i engelska B imorn.
Ush för att jag har blivit så jävla lat.

Snart helg!

Såhär inför helgen fick jag mig ett kul sms av käraste Sanna, så istället för att skicka vidare det så skriver jag det här :P (snål som jag e!)

Test inför helgen:
 Saker som är svåra att säga när man är full...
- oöverträffat
- innoativt
- preliminärt
- kvastskaft

Saker som är väldigt svåra...
- västkustskt
- konstitutionerad
- substantivera
- tillvägagångssätt

Saker som är i stor sett omöjliga att säga när man är full...
- tack, men jag vill inte ha sex!
- nej, ingen mer sprit för min del!
- ledsen, du är inte riktigt min typ

latmask

Nu när jag har körkort blir jag bara latare och latare :S Det är inte bra, tar bilen istället för buss eller cykel. Men jaja, jag tar väll bara körkortet en gång hoppas jag på.

Idag är tisdag och jag har tränat så jag kommer ha mega-mycket träningsvärk imorn! Imorn, för övrigt, är det onsdag. Då är det bara två dagar kvar till helg! :D Då ska jag och Emma göra vägarna osäkra!

Ha det underbart, garageuppfart!

mini

Nu blire rääääser!!



Taggad inför matteprov?

Idag var jag tvungen att gå upp tidigt eftersom jag skulle till fucking tandläkare som pillade bort massa sten.
Och så är de ju matteprov idag, så man kanske ska börja plugga? Ne.. om en liten stund ska jag börja... kanske...

Svennebanan


Skepplanda

Idag blir det lokal-fest i Skepplanda och min favoritkommentar ikväll kommer vara: Nej tack, jag kör!
Igår blev det ingen fyllekörning men hoppas på mycket ikväll :P

Parta jääärnet tjejjor!! :D

Promoe - Svennebanan

chaffissen!

Idag har jag glassat ute i torp hele dan. Härligt. Nåt som inte är lika härligt är att jag har världens solbränna på näsan och kinderna. Kul. Resten av dagen spenderades i bilen med Jennie, Sandra och Bettina. Många varv runt Kungälv blev det :)
Sen kanske det blir fyllekörning. I varje fall hoppas jag på det!
Och vad fan hände med texten ovanför? Varför blev det understryket? Jag har ingen aning :P

RSS 2.0