Underbar helg!

Ush, vilken trevlig helg jag har haft det. Lite för trevlig för att jag ska kunna blogga :P Inte kul att sitta vid datorjävel när de e helg å fint väder :) Började helgen med en helcrazy kväll/natt med Sanna på Keybar. Sköjj hade vi!! Sen sprang jag i klackskor med stukad fot genom stan för att hinna med en buss ut te Hönö vilket jag inte gjorde. Men jag slösade bort 500 spänn på taxi med Mustafa som bjöd på tuggummi :D Lördagen bar det ut till en ö där det var svinkallt i vattnet. På kvällen var det trevligt folk och jag hade sönder en fönsterbräda. Söndag var det grillning gånger två och sålde skåpbil. Oj, en massa kul har hänt ju :)

Utgång?

Men hej? Nån som är sugen på krogen ikväll förutom jag och Sanna?

Röd som en kräfta efter denna härliga dag


Solbrännd

Gött! Nu var man lite solbrännd :D Och jag har åkt mopeeeed idag :D Och imorgon ska det bli varmare så då blir det till att sola ännu mera :D Oj, vad mycket smileys det blev här kännde jag :P

Till Rårtången för stek

Japp,  nu känns det som att sommarlovet har börjat på allvar, för jag ska ut till Rörtången och steka hela dan med Jennie och Bettina :D Inte världens smartaste val att åka med dem med tanke på att de kommer va sjuuukt mkt brunare än mig, men jaja. Längesen jag träffade dem nu ju.


Mediagalningar!

Vurpa med lådbil

Japp så bar det av till morfars kalas. Kul att man får träffa kusinerna så man fått leka av sig lite! Jag testade till och med lådbilen och världens dummaste storebror putte ner mig för en grusbacke så råkade jag svänga lite för mycket och ramlade av och skrapa upp benety och handen. Smisk ska du ha, broh!

Gött väder

Hejhopp!  Idag är det sol :D Fast jag har ju jobbat, men nu ska jag ut och steka i min nya bikini, wohooo! Idag fyller favvo-morfar år och vi ska till Torp.
Känns gött att jag e ledig tisdag, onsdag, torsdag nu när det blir superväder :D Någon som är lika badsugen som jag är?


Mmmm... me like!!

Midsommarhelgen är slut

Så har det gått ännu en midsommar. Jeeedrans var tiden ska gå fort då! Jaa, midsommaraftonen blev ju som den blev och Emil fick känna på mitt dåliga humör, höhö! Nu ska jag tydligen blogga seriöst :P Får väll se hur det går!


Midsommar

Denna midsommarhelg tillbringas på Hönö. Fast igårkväll drog jag me pöjken till girlsen hemma hos mig. Sen åkte vi back to ön för en liten cykeltur med poliserna breve :)
 Idag har jag lekt frisör! :D

Tillbaka till verkligeheten

Nu börjar det närma sig midsommar. Och vad innebär det? Jo, att efter midsommar så kommer dygnen bli allt kortare. Ush, jag som vill ha det ljust på kvällarna!
I varje fall så ska jag njuta av dessa ljusa kvällar och denna afton ska jag till Öckerö och kolla match, huhu. Kommer att tänka på när jag och Linnéa var och kollade när Kode spelade där. Vi hade med oss Kode-flagga och ställde oss precis framför "öckerö-klacken" haha. Där fick vi inte stå så länge!

Model Lab

Idag var jag och Madde på Model lab :)




Lager 157

Ungefär fem minuter efter att jag hade vaknat i morse ringde Fridan och undrade om jag ville med till lager 157. And off we went! Fast allt jag köpte (förutom ett halsband för 35 kr) var till Emil eftersom jag är lite pank för tillfället. Påväg hem märkte vi att hela avgasröret var sönderrostat och av på mammas bil :P Och jag körde INTE på nåt rådjur :D

Midsommar??

Idag har stackars jag haltat runt i göteborg med sanna. Jag shoppade mer än henne! :O Sen blev det stek. Imorn blir det nog mer stek. Fast i solen då. Har det hänt nåt kul? Neeeee..

Men till den stooooora frågan: Vad händer till midsommar???

Viktigt!

Idag har jag levt på en köttbullemacka och en Wallenbergare!

Stukad fot, och vi fick det på film!


Häst

Idag var jag och Sanna lite busiga. Kanske lite för busiga. Men jag orkar inte skriva vad som hänt nu för jag e så jäfla trött :P Huhu, nån som blev nyfiken? Aja, iaf kommer jag nog att lägga upp ett ganska roligt videoklipp imorn, haha.

Lång natt

Från början skulle Volvo Ocean Race-båtarna komma på dagen igår men så blev det ju inte. Klockan 3 på natten skulle de komma. Så jag och Linnéa satt och spelade kort och drack cider, höhö. Sen blev den tösen trött och la sej. Men hon skulle ju ha skolavslutning dagen därpå så jag förstår henne.
Höhöhöhö :)

Så jag följde med far min till en balkong precis där båtarna skulle lägga till. Där satt vi och väntade ett tag tills vi tydligen skulle åka 42 fots motorbåt för att möta dem. Och det var ganska värt att se den första båten komma till marstrand fastän jag inte är så insatt i själva tävlingen. Mäktigt var det!


                  Mäktigt! 04:55                             Sjukt mycket folk klockan 05:31


Skolavslutning :D

Hej och hå, vad tiden går fort!! Det är redan sommarlov! Dagen började med att vi samlades i teatern och kollade på esteter. Efter det skulle jag, verro, julia och semir till combi, men de öppnade ju 11, haha. Så vi åkte hem istället. Så, här sitter jag :D Jag kännde mig lite felanpassad till vädret idag eftersom jag hade kjol och det pissregnar. Kul!

Frisk

Jaag tror nog aldrig jag har varit förbannad av att jag e frisk, men de e jag. Och jag ska skippa träna på ett tag. Jag hatar halsen...

Söndag

Det är söndag och helgen var super! Det enda som fattades var att träffa Sanna. Men vi har sommaren på oss så det ska vi nog ordna :) Jag har kommit på en sak! Att jag tycker om Hönö bättre än Björkö :P

Schleeten

Det är torsdag och jag har både jobbat och tränat efter skolan. Imorn tar cissipissi studenten och detta ska vi fira! :) Men det blir till att gå upp tidigt imorn för att jobba.. kul inlägg? Nooooooooooooooot.

No more skolarbete!!

Har precis haft mitt sista prov i årskurs 2. Känns förjävla gött! :D sitter och har mölat i mej lite godis, lyssnat på spotify och partat loss lite i Ulfs sal. Imorn ska jag inte ta studenten, bara så alla vet!

Jag har fångat ett troll!

Mamma berättade idag om en kille som inte riktigt hade alla flingor i paketet om man säger så. Han hade ringt till de som tar hand om dem, varit uppe i varv och sagt: "Ni måste komma! Jag har fångat ett troll!" De förtsod inte riktigt vad han menade men när de kom till toaletten där han hade fångat trollet så fick de se en liten blodig dvärg. Han hade antagligen varit ute på stan och fått syn på en dvärg, men i hans ögon var det ett troll och var värt att fånga på en toalett! Stackars dvärg, men lite sött ändå!

Hjärnskakning

Idag har jag spelat match mot Stenungsund. Vi vann med 1-0 :) men det som var mest spännande i matchen var att de andra lagets ena tränare fick en stenhård boll i huvet och ambulansen kom. Spänning på hög nivå!

Mer bad

Idag efter jobb o skola blev det att köra till Nordön för bad och sol. Varför tvinga sig i havet när de e så jeffla kallt?! Sen drog vi en MacDrajv åå sen te Ingetorp för o bada i litte varmare van. Jag älskar vädret!! :D (Känner att min stavning inte e den bästa :P)


Snygging i baddräkt posar!

RSS 2.0